Epicare - uklanjanje dlačica - malja  1.950,00 RSD
Epicare (EPIKER) je najjednostavniji i najbrži način da iz korena uklonite malje sa lica na bilo kom mestu i bilo kada, nakon čega će Vaša koža biti glatka i meka na dodir.

Metoda koja je jos uvek na našim prostorima nepoznata a donosi odlične rezultate na mnogo brži i precizniji način, vrsi se upravo uz pomoć EPICARE-a.

Ovakav način otklanjanja malja sa lica je veoma poznat i korišćen u Indiji, srednjem istoku, a u prethodnih godinu dana se brzo sširi na zapad.

Uz pomoć Epicare-a žene mogu jednostavno i efikasno u toplini svojih domova ukloniti malje sa lica uštedivši vreme i novac.

Kako se koristi Epicare?

Sve sto treba da uradite je da savijete Epicare u obrnuti oblik slova “U” , prislonite ga na površinu lica sa koga želite da uklonite dlačice i rotirate Epicare prema unutra i spolja naizmenicno. Na taj nacin uklanjate dlačice sa lica iz korena.

Pre primene ovog postupka, koža treba da bude suva i očišćena. Nakon tretmana sa Epicare-om nanesite tonik na lice.

Epicare ima veoma jednostavan ali i veoma efikasan princip delovanja: dlaka se zadržava u spirali a zatim se vadi iz korena. Malih je dimenzija tako da ga uvek možete nositi sa sobom a po potrebi ga mozete primeniti brzo i lako, praktično na bilo kom mestu.. .

Imate pitanja?


Najpovoljnije cene Teleshop proizvodi
Blog o izgradnji porodične kuće Seksologija lasersko graviranje i secenje/
 
Epicare - uklanjanje dlačica - malja